Hooggevoeligheid (HSP) en 'Space'

Essential Oils 2738555 1920

Regelmatig gebruik ik in mijn cursussen een spray, de zogenaamde space spray, of beter gezegd een ruimtereiniger. Die zet ik in op het moment dat er van alles los komt aan emoties. Wat ik dan merk is dat de temperatuur gevoelsmatig toeneemt in de ruimte. Dat is niet werkelijk zo, maar je ziet iedereen het warm krijgen en zuchten. Ik pak dan mijn plantenspuit en spray een aantal keren op verschillende plaatsen in de lucht. Bijna instant voel je de warmte naar beneden zakken en iedereen ontspant zich weer. De ruimte voelt meteen wee koel. Een wonderlijk gebeuren.

Na het rondsproeien kijken mensen me vaak verbaasd en vragend aan. Wat is dat voor spul? Dat was maf! Ja maf is het zeker. Ga maar eens uitleggen wat er gebeurt, hoe vertel je dat op een eenvoudige manier? Eigenlijk best simpel. Ga ervan uit dat alles energie is. Dat vond meneer Einstein ook al. Op het moment dat er als gevolg van een behandeling bijvoorbeeld door iemand in de ruimte losgelaten wordt, dan laat je als het ware een stukje energie in de vorm van verdriet los. Dat zweeft dan in de ruimte. Je ziet het niet, maar iemand die gevoelig is, voelt dat wel. En als er 10 mensen liggen los te laten, dan hangt die ruimte in het ergste geval vol met allerlei verschillende energieën. Dat veroorzaakt een gevoel van temperatuurstijging. Door te sprayen met een plantenspuit met water en een speciaal gemaakte remedie, aard je die stukjes energie. Je stuurt ze als het ware de aarde in. Het klaart letterlijk de lucht.

Mensen die gevoelig zijn, de HSP-ers onder ons, kunnen al die stukjes energie goed voelen. In het ergste geval plakt het zelfs aan ze vast, met als gevolg dat ze opeens heel verdrietig zijn. Maar dat verdriet is dan niet van henzelf, maar van iemand die het los heeft gelaten. Klinkt lekker wazig misschien, maar ik zie het met de regelmaat van de klok gebeuren. Vaak zijn mensen zich dat ook helemaal niet bewust. Dit omdat ze denken dat het verdriet wat ze voelen van henzelf is. Maar dat is niet zo. Kwam je ook verdrietig binnen? vraag ik dan. Het antwoord is dan altijd nee. Dus, het is niet van jou. Maar je zit wel met het aangekleefde verdriet van iemand anders te kijken. Dat wil je niet. 

Moet je je eens voorstellen dat wanneer je de stad in gaat of naar een concert, en je voelt alles van iedereen. Dat maakt je hondsmoe. Dan weet je niet meer wat van jou is en wat van een ander. Op het moment dat je je bewust bent dat je moe wordt in mensenmassa's, dan blijf je liever thuis. Soms denk je, wat is er toch mis met mij? Hoe kan het dat ik altijd zo moe word wanneer ik ergens naar toe ga? Wat er aan de hand is, is dat je van alles oppikt aan energieën. De oorzaak daarvan is bij iedereen verschillend. 

Goed nieuws!

Er is een oplossing. Dat wat ik in de plantenspuit doe, is ook verkrijgbaar in druppelvorm. Dan neem je voor je naar de stad gaat, een verjaardag of een concert, een aantal druppels in. Dat beschermt je tegen het oppikken van energie van anderen. Het plakt niet meer aan je vast. Daardoor word je niet meer doodmoe en is het weer leuk om er op uit te trekken. Deze speciale remedie heeft al velen het leven buiten de deur teruggegeven. Zij gaan weer vrolijk overal naar toe. En dat voor maar €16. Want dat kost een flesje van 200 druppels. Je hebt 2 tot 3 druppels nodig per keer en dan heb je er gemiddeld 4 uur plezier van. Dus tel maar uit!

Heb jij hier ook last van? En wil jij ook weer zorgeloos alles doen? Neem dan contact op. 

 

- Het voelt alsof mn hersenen iets minder "aan" staan. -
- De druppels bevallen me erg goed. De ene dag doen ze meer dan de andere dag. Maar over het algemeen voel ik me minder gesloopt na een dag. -
- Gisteren naar een concert in de Ziggo Dome geweest. Voor die tijd nog even 3 druppeltjes genomen ging echt prima. Super fijn wel. -